Escho > GANG GANG DANCE (US)

Gang Gang Dance (US)
Live samt filmen Retina Riddim
Torsdag 15. nov. 2007

Gang Gang Dance

Hos kvartetten Gang Gang Dance fra New York bliver bliver man budt velkommen i et enestående univers, der med sin ubrudte strøm af luftige melodier, magiske vokaler og uhørt dansable rytmer udfordrer såvel krop som sind. Moderne musik i ordets egentlige forstand. Gang Gang Dance er en enigmatisk gruppe, som ikke arbejder udfra de gængse forestillinger om et band, men nærmere opererer frit et sted mellem undergrunds musikmiljøet og den nye kunst og performance scene. Gruppen har siden år 2000 udgivet tre albums, deriblandt nyklassikeren Gods Money fra 2005, og har gennem de seneste par år fortjent skabt sig et ry som et af tidens mest forførende live bands. Hypnotiske passager afløses af spontan eufori i en dragende lyd frembragt på elektriske og akustiske trommer, manipuleret guitar, synths og vokal. Gang Gang Dance er et unikum, en gruppe i konstant udvikling. Med deres forfinede musikalske og visuelle udtryk fremstår de som den ultimative symbiose mellem det elektroniske og det organiske. Sidste sommer spillede Gang Gang Dance en nærmest overvældende intens koncert til Escho Night i Turbinehallerne. Helt i tråd med gruppens trang til nye udfordringer og Eschos ønske om at skabe unikke koncertoplevelser, bliver omgivelserne denne gang helt anderledes, når der bliver vist Retina Riddim, med efterfølgende koncert, i Empire Bios dejlige bløde sæder.

myspace.com/ganggangdance
Præsenteret i samarbejde med CPH:DOX

Gang Gang Dance
Gang Gang Dance

 

 

 

 


Presale www.empirebio.dk at and in the cinema
Entrance DKK 130

Forsalg på www.empirebio.dk og i biografen
130,-

GANG GANG DANCE (US)
Torsdag 15. nov. 2007 kl. 22.30
Empire Bio
Guldbergsgade 29F
2200 København N
Billettlf. 3536 0036
Vis på kort

 

 

 

 

Hvis du vil se mere til Gang Gang Dance så deltager bandet med en række af kortere musikalske indslag fra 17. nov. i København:
Cabaret [Tribunale] er samtidskunst tilsat ballade. En dansk-amerikansk cocktail af musik, film, performance, dans, litteratur og teater serveret med subtil provokation, intelligent underholdning, improvisation og debat.
cabaret-tribunale.net